Vi bistår en rekke bedrifter innenfor flere bransjer. Felles for de aller fleste er at de primært har fokus på sine tjenester og tilbud, og ikke primært på formalia vi som advokater er opptatt av – gode avtaler, sikkerhet for betaling med mer.

Det viktigste, slik vi ser det, er at du som bedriftseier er klar over at all beskyttelse du nyter godt av som forbruker ikke gjelder for bedrifter. Selv dårlige avtaler må normalt holdes, om den ikke er veldig urimelig. Det er derfor ekstra viktig at avtaler og avtaleutkast blir vurdert for å sikre at de inneholder de nødvendige punkter du, og din bedrift, har behov for. Vi kan hjelpe deg med dette, og har allerede i dag avtaler med flere bedrifter hvor vi gjennomgår avtaler og avtaleutkast før de signeres.

Vi har for eksempel avdekket punkter i avtaler som tilsier all leveranse på 60 dagers kreditt, full betaling av hele leveransen når kun 20 % er levert og ingen betaling for tilleggs leveranser. Alle krav som kan være urimelige, men ikke urimelige nok til å sette hele avtalen til side.

Det er derfor viktig å forstå fullt ut hva du signerer på.

Ring oss i dag!

Kontakt oss på   416 50 500 eller   post@grandeco.no |  Kjellstadveien 5 3402 Lier Se kart og lag kjørerute »

Kopirett Advokatfirma Grande, Syvertsen & Co © 2014